OVER ONS.

 

Designdiscounter.nl is opgericht in 2017 met een ambitie om design meubels betaalbaar te maken voor iedereen. Door een goede relatie met onze leveranciers hebben wij een zeer aantrekkelijke prijs-kwaliteitverhouding. Naast concurrerende prijzen geven wij advies met verstand van zaken en hebben wij een enorme focus liggen op klanttevredenheid. Verder willen we je graag helpen bij het inrichten van het interieur van je dromen.

Doordat wij een online woonwinkel zijn, hebben wij bepaalde kosten niet. Wij hebben bijvoorbeeld geen winkelruimte, hierdoor hoeven wij geen huur en gas, water en licht te betalen. Ook hebben wij geen winkelpersoneel. Dit bespaart ons veel geld die wij terugrekenen naar onze klanten. Daar pluk jij dus de vruchten van! Wij kunnen concurrerende prijzen hanteren die jij niet gewend bent van de design meubelbranche. 

Wij van Design Discounter streven naar tevreden klanten. Daarom krijg je van ons na een bestelling een e-mail van Trustpilot om ons te beoordelen. Uiteraard geheel vrijwillig. Dit werkt transparant doordat nieuwe klanten op deze manier meteen kunnen zien welke beoordelingen wij hebben en van welk niveau onze service is. Bekijk hier onze Trustpilotpagina.

Voor al je aankopen bij designdiscounter.nl geldt een bedenktermijn van 14 dagen nadat je het product ontvangen hebt. Binnen deze termijn kun je retourneren zonder vragen. Als je meerdere artikelen in één keer hebt gekocht, dan begint de termijn te lopen nadat je het laatste artikel hebt ontvangen. 

Designdiscounter.nl staat voor een fijne service. Daarom bieden wij op alle bestellingen boven de € 500,- gratis verzending aan. Voor alle bestellingen onder de € 500,- rekenen wij DHL bezorgkosten in Nederland van € 14,95,-.